Grand Theft Auto: Liberty City Stories

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 4 november 2005
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

Video: Grand Theft Auto: Liberty City Stories nu verkrijgbaar voor Android

Rockstar Games heeft via een persbericht laten weten dat Grand Theft Auto: Liberty City Stories vanaf nu verkrijgbaar is voor Android. De game is ook nog eens in de aanbieding op Google Play, voor een luttele 4 euro kun je hem al binnenhengelen.

Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas gingen deze game voor en scoorde hoog.

BRON Persbericht Rockstar

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?