Gran Turismo Sport
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 oktober 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Gran Turismo Sport toont meer van komende update

Gran Turismo Sport krijgt in april een nieuwe update en de nieuwste trailer toont een nieuwe wagen en andere content. Prominent te zien in deze trailer is de Toyota Supra Racing Concept.

Naast nieuwe wagens komen er ook nieuwe banen bij waaronder Dragon Tail, die zowel normaal als omgekeerd te berijden is. Tevens voegt Polyphony drie nieuwe events toe en Hawaii in de Scapes-modus.

Gran Turismo Sport is exclusief beschikbaar voor PlayStation 4.

BRON Sony

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?