Gran Turismo Sport
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 oktober 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Gran Turismo Sport 1.19 Update uitgebracht

Sony heeft vandaag update 1.19 uitgebracht van Gran Turismo Sport. Naast een nieuw circuit krijgen we ook een garage vol met nieuwe wagens. Deze update komt ook nog eens op tijd aangezien Le Mans voor de deur staat.

Racefans weten dan ook welk circuit er toegevoegd is, namelijk La Sarthe. Het circuit van de legendarische race de 24 uur van Le Mans. De volgende wagens worden toegevoegd:

Fiat 500 F '68
Jaguar XJR-9 '88
Lamborghini Miura P400
Bertone Prototype CN.0706 '67
Sauber Mercedes C9 '89
Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR '96
Nissan R92CP '92
Renault Sport Megane Trophy '11
Renault Sport Clio R.S. 220 EDC Trophy '16
Subaru BRZ S '15

Met deze wagens kan je trouwens ook drie nieuwe kampioenschappen afrijden, namelijk Group 4 Cup, World Hatchback Championship en de Lamborghini Cup.

Scheur ze!

BRON Sony

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?