Video: Gran Turismo 7-video toont de kracht van de PS5

Geplaatst:

Ben je nog steeds niet overtuigd van de meerwaarde van de PlayStation 5? De Japanse gamegigant legt het je even haarfijn uit aan de hand van een nieuwe Gran Turismo 7-video.

Vorig jaar werd bekend dat Gran Turismo terugkeert op de PlayStation 5. De laatste genummerde game in de Gran Turismo-franchise verscheen in 2013 op de PlayStation 4. In de tussentijd is er op het gebied van technologie een hoop veranderd. Dat wordt pas echt duidelijk wanneer je naar de nieuwste video van Gran Turismo 7 kijkt. Met deze titel hebben de ontwikkelaars de game een stuk realistischer laten aanvoelen. Dat heeft de game allemaal te danken aan de betere performance van de PlayStation 5 en de unieke elementen in de controller. De haptic feedback en de adaptive triggers kunnen bijvoorbeeld het gevoel van het indrukken van een rem op verschillende manieren nabootsen. Ook op grafisch gebied is de game realistischer dan ooit. Doordat raytracing mogelijk is op de PlayStation 5, zijn de auto's in de game bijna niet meer van echt te onderscheiden. Ook de framerate van zestig beeldjes per seconde en de 4K-resolutie dragen bij aan het gevoel van realisme. Geloof je het niet? Bekijk dan zeker de onderstaande video.

De releasedatum van Gran Turismo 7 is inmiddels enkele maanden bekend. De game verschijnt op 4 maart 2022. Vermoedelijk is er op die dag genoeg te doen. Volgens een brochure van een Japanse winkelketen bevat de game op launch namelijk 420 auto's en negentig circuits.

Bron: PlayStation
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord