Gran Turismo 6
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 december 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Gran Turismo 6 - Masterclass 1

Sony heeft het eerste deel van de Masterclass-serie van Gran Turismo 6 uitgebracht. In deze eerste les wordt gedemonstreerd hoe je één kan worden met de motor van je auto.

Naast de standaardversie van Gran Turismo 6 verschijnt er ook een Anniversary Edition die wordt geleverd in een steelbook en twintig speciale auto's en een miljoen in-game credits bevat. Verder wordt het geleverd met extra racepakken en helmen, paint jobs voor de auto's en een PSN avatar.

Gran Turismo 6 ligt vanaf 6 december in de winkels voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?