Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Gran Turismo 5 krijgt vanavond gratis DLC

Sony heeft op hun PlayStation Blog nieuwe DLC aangekondigd voor Gran Turismo 5. Het gaat hier om een nieuwe wagen, namelijk de 2014 Corvette Stingray.

Dit is het prototype van de zevende generatie Corvette. In november van vorig jaar kon je het gecamoufleerde prototype van deze auto met de naam C7 al gratis downloaden.

De Covette Stingray heeft ongeveer 450 pk en een maximumkoppel van 610 Nm. Dit maakt een acceleratie van 0 naar 100 km/u mogelijk binnen vier seconden. Hieronder kan je deze bak in actie zien.

De 2014 Corvette Stingray zal vanavond vanaf 21.00 uur te downloaden zijn vanuit de PlayStation Store. Hiervoor hoeft niks te worden bètaald.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?