Video: Google Stadia krijgt proefabonnementen

Onlangs werd bekendgemaakt dat Google Stadia proefabonnementen krijgt. Hiermee kun je de streamingdienst dus eerst uitproberen voordat je besluit het aan te schaffen.

Onlangs vond er een nieuwe StadiaCast plaats. Tijdens deze aflevering werd er een interview gehouden met John Justice, de Head of Product van Google Stadia. Hij gaf tijdens dit interview aan dat er proefabonnementen gaan komen van de nieuwe streamingdienst. Hij heeft niet aangegeven wanneer we deze proefabonnementen precies kunnen verwachten, maar hij gaf wel aan dat ze na de lancering van de dienst beschikbaar komen. Deze proefabonnementen zijn straks beschikbaar voor zowel de Stadia-dienst zelf, maar ook voor de specifieke games die je kunt spelen middels een Stadia Pro-abonnement. Deze proefabonnementen zijn dus een goede manier om te peilen of de dienst wat voor jou is en of je apparaten en internetsnelheid goed genoeg zijn om de dienst aan te kunnen.

Google Stadia is vanaf november in Nederland beschikbaar.

BRON Google

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?