Video: Google Stadia krijgt proefabonnementen

Geplaatst:
Aangepast: 11 september 2019 11:30

Onlangs werd bekendgemaakt dat Google Stadia proefabonnementen krijgt. Hiermee kun je de streamingdienst dus eerst uitproberen voordat je besluit het aan te schaffen.

Onlangs vond er een nieuwe StadiaCast plaats. Tijdens deze aflevering werd er een interview gehouden met John Justice, de Head of Product van Google Stadia. Hij gaf tijdens dit interview aan dat er proefabonnementen gaan komen van de nieuwe streamingdienst. Hij heeft niet aangegeven wanneer we deze proefabonnementen precies kunnen verwachten, maar hij gaf wel aan dat ze na de lancering van de dienst beschikbaar komen. Deze proefabonnementen zijn straks beschikbaar voor zowel de Stadia-dienst zelf, maar ook voor de specifieke games die je kunt spelen middels een Stadia Pro-abonnement. Deze proefabonnementen zijn dus een goede manier om te peilen of de dienst wat voor jou is en of je apparaten en internetsnelheid goed genoeg zijn om de dienst aan te kunnen.

Google Stadia is vanaf november in Nederland beschikbaar.

Bron: Google
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord