Video: Google Stadia controller niet volledig draadloos

De draadloze Google Stadia controller is toch niet volledig draadloos. Althans, op launch niet.

De draadloze controller was een van de belangrijkste punten van Google Stadia. Deze controller heeft namelijk zijn eigen wi-fi verbinding die constant in verbinding staat met de servers van Google. Deze draadloze controller is echter op launch niet helemaal draadloos. De controller werkt namelijk alleen draadloos in combinatie met een Chromecast Ultra op je tv. Op alle andere apparaten moet je de controller nog steeds verbinden met een USB-kabel.

Google Stadia is vanaf 19 november beschikbaar.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?