Video: God of War Collection trailer

God of War 3 zal pas in maart 2010 gaan verschijnen, dus daarop moeten we helaas nog geduldig wachten. Tot die tijd zouden we ons nog kunnen vermaken met de God of War collection, een blu-ray met de eerste twee titels erop in een HD jasje.

Om een blik te werpen op deze prachtige collectie kun je jezelf trakteren hieronder op de trailer van de God of War collection. Ook leuk om te weten is dat de collectie tevens een God of War 3 demo zal bevatten om je alvast lekker te maken. De collectie verschijnt in november, maar niet in Europa. Wanneer wij de collectie mogen ontvangen is helaas nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?