Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Ghost Recon Wildlands kruist hem met Rainbow Six Siege

Ubisoft kruist Ghost Recon Wildlands met Rainbox Six Siege. Waar we vanmorgen nog schreven over de nieuwste update Special Operations 2, is dit toch wel een kleine verrassing te noemen.

Niet al te lang geleden konden we al de cross-over met Splinter Cell vertellen, nu lijkt de andere Tom Clancy-franchise er aan toegevoegd worden. Let goed op de badges want ook hier komt Third Echelon voorbij en dan...

Hyped much of niet zo spannend? Wat vinden jullie?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?