Video: Ghost of Tsushima gameplay onthuld

Geplaatst: 14 mei 2020 23:03
Aangepast: 14 mei 2020 23:03

Vandaag vond er een speciale State of Play-presentatie plaats. Tijdens deze livestream werden nieuwe gameplaybeelden van Ghost of Tsushima onthuld.

Gisteren kondigde Sony een speciale State of Play over Ghost of Tsushima aan. Tijdens deze presentatie werd vanavond zo'n achttien minuten aan gameplaybeelden getoond. Op deze beelden kunnen we onder andere zien hoe het verkennen van de wereld in zijn werk gaat. Ontwikkelaar Sucker Punch Productions laat hier zien dat je de Guiding Wind-vaardigheid kunt gebruiken om een windvlaag op te roepen die je op subtiele wijze naar je bestemming leidt. Daarnaast werd tijdens de presentatie ook onthuld hoe de combat in zijn werk gaat. Het hoofdpersonage, Jin, kan namelijk vechten als een samurai, maar ook als een geest. Deze beide gedaanten kennen een andere aanpak tijdens gevechten. Zo is de samurai-vorm meer geschikt voor traditionele gevechten, terwijl de geest-vorm meer gebruikmaakt van sluwe tactieken om zijn vijanden om te leggen.

Ghost of Tsushima verschijnt 17 juli exclusief voor de PlayStation 4.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

17 juli 2020

Ontwikkelaar

Sucker Punch , Nixxes Software (PC)

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord