Video: Gelekte beelden van nieuwe Sonic

Na een flink aantal geflopte 3D-versies van Sonic the Hedgehog brengt SEGA de egel terug naar zijn roots. Sonic 4 zal weer tweedimensionaal zijn en alle kenmerken bevatten die de originele Sonic zo leuk maakte.

Vandaag zijn er gelekte beelden verschenen van Sonic 4. De Mad Gear Zone Act 2 valt er compleet in te zien. Sonic 4 verschijnt 16 juni voor het PlayStation Network en Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?