Check al onze gamescom content hier!
Gran Turismo 5
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • RELEASEDATUM 24 november 2010
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Gelekte beelden Gran Turismo 5

Er zijn wat beelden uitgelekt van Gran Turismo 5. In de beelden zien we een McLaren F1 die scheurt over de oude Nürburging Nordschleife.

Gran Turismo 5 heeft nog geen vaste releasedatum. Polyphony maakte tijdens de GDC bekend dat hun nieuwe racer in ieder geval dit jaar nog zal verschijnen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?