Video: Gearbox onthult Borderlands 3 Halloween-evenement Bloody Harvest

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2019 11:35

Gearbox onthulde onlangs de eerste details van het Borderlands 3 Halloween-evenement. Dit evenement heet Bloody Harvest en brengt uiteraard heel wat gethematiseerde loot met zich mee.

Borderlands 3 is nu een kleine anderhalve week uit en ontwikkelaar Gearbox licht al een tipje van de sluier wat betreft de toekomstplannen voor deze game. Tijdens de eerste aflevering van The Borderlands Show, een maandelijkse webshow van Gearbox waarin nieuwtjes omtrent Borderlands 3 worden aangekondigd, werd gesproken over het Halloween-evenement dat volgende maand naar de game komt. Dit evenement heet Bloody Harvest en is de eerste van een reeks gratis tijdelijke in-game evenementen die naar de game komen. Bloody Harvest brengt verschillende nieuwe angstaanjagende vijanden naar de game. Deze vijanden droppen een speciale valuta die je in kunt wisselen bij een nieuwe NPC. Daarnaast zijn er ook verschillende nieuwe wapens en skins te verkrijgen die allemaal in het griezelige Halloween-thema passen.

Borderlands 3 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het Halloween-evenement Bloody Harvest komt in oktober naar de game.

Bron: Gearbox Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord