Video: Gay Tony toont zijn wapens

Vandaag in Weazel nieuws: hoe makkelijk het wel niet is om wapens te smokkelen in ons vertrouwde stadje Liberty City. Ook gaan we deze aflevering dieper in op een paar belangrijke misdadigers. Verder nog ongeziene beelden van een nieuwe gevechtshelikopter die ons luchtruim onveilig maakt. Wij zijn undercover gegaan in het misdaad milieu...Kijk snel verder!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?