Video: Gay Tony laat zich zien

Na The Lost and the Damned komt er nu nog een uitbreiding voor Grand Theft Auto IV. The Ballad of Gay Tony gaat hij heten zal op 29 oktober exclusief voor de Xbox 360 verschijnen.

Vandaag is de allereerste trailer verschenen van The Ballad of Gay Tony. Check hem hieronder en vertel wat je er van vindt als reactie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?