Video: gamescom toont nieuwe Final Fantasy XIV beelden

Er zijn al een hoop beelden van de nieuwste games langs gekomen tijdens gamescom en natuurlijk kan de nieuwe MMORPG van Square Enix niet missen.Square Enix heeft namelijk vier nieuwe trailers van Final Fantasy XIV getoond.

Één van de trailers laat zien hoe alle speelbare karakters eruit zien. De overige drie trialers laten vooral de gameplay van de game zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?