Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Nintendo Wii U, PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Gameplaytrailer van zeventien minuten voor Dragon Quest XI uitgebracht

Een gameplaytrailer van zeventien minuten is voor Dragon Quest XI: Echoes of an Exclusive Age uitgebracht.

In de meest recente uitzending van PlayStation Underground worden zeventien minuten aan gameplay getoond van de Engelse versie voor Dragon Quest XI: Echoes of an Exclusive Age. Square Enix neemt je mee in een korte verkenning van de game, het gevechtssysteem en de prachtig geanimeerde wereld. Bekijk de trailer hier.

Dragon Quest XI: Echoes of an Exclusive Age komt op 4 september naar de PlayStation 4 en de pc.

BRON PlayStation Underground

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?