Gears of War 4

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2016
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Gameplaybeelden van Gears of War 4 bèta opgedoken

Op YouTube is er een video opgedoken met gameplaybeelden van de Gears of War 4 bèta. Deze gaat officieel pas op 18 april van start, maar desalniettemin zijn de eerste beelden al te bewonderen. De video toont een aantal omgevingen, een hoop actie en brute executies.

Gears of War 4 verschijnt 11 oktober en is exclusief voor de Xbox One. De bèta start 18 april voor spelers die Gears of War: Ultimate Edition tussen 1 maart en 11 april hebben gespeeld. Vanaf 25 april is de bèta beschikbaar voor alle spelers en deze is speelbaar tot en met 1 mei.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?