Video: Gameplaybeelden Uncharted 2

Jullie hebben het misschien al opgevangen: dit weekend vond de Penny Arcade Expo, PAX voor de vrienden, plaats in Seattle. Hier is gisteren een nieuwe gameplay footage vrijgegeven. Gelukkig voor ons zat er iemand in de zaal met een camera! In het filmpje zien we wat er gebeurd als je niet bètaald voor je treinkaartje

Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake's Fortune. Wij vonden het eerste deel al super, nu is het afwachten wat dit tweede deel voor ons in petto heeft. Het spel wordt exclusief uitgebracht voor de PS3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?