Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Video: Gameplaybeelden Far Cry 3: Blood Dragon

Ubisoft heeft een gameplay video van Far Cry 3: Blood Dragon uitgebracht waarin creative director Dean Evans de game demonstreert.

Far Cry 3: Blood Dragon is één grote parodie op de films uit de jaren tachtig en verwacht dan ook een heleboel clichés. De game speelt zich af in de 'toekomst' in het jaar 2007 waarin spelers de rol aannemen van de Mark IV Cyber Commando Rex Colt die het op neemt tegen een cyberborgleger en Bloed Draken.

Far Cry 3: Blood Dragon komt 1 mei uit voor de Xbox LIVE Arcade, PlayStation Network en de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?