Video: Gameplaybeelden Empire of Sin onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2020 00:33

Empire of Sin heeft gloednieuwe gameplaybeelden ontvangen. De demo toont ons meer dan vier minuten aan gangster bezigheden.

Je kunt kiezen uit veertien eindbazen. Niet om tegen te vechten, maar om zelf te besturen! Want in Empire of Sin ga jij je gangsterterritorium opzetten. We gaan een kijkje nemen in de wereld van Dean O'Banion. Elk karakter heeft zijn eigen achtergrondverhaal, idealen en sterke punten. We zien hem de straten rondsluipen om te gaan ontmoeten met de godfather. Relaties onderhouden is erg belangrijk in Empire of Sin. Ga je sterke relaties bouwen of steek je iedereen in de rug? Het is aan de speler de keuze. Want zoals bij elke criminele setting kan het twee kanten opgaan. Via woorden of via kogels. Bekijk de video hieronder maar!

Empire of Sin is beschikbaar deze herfst voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: IGN Summer of Gaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Empire of Sin

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

1 december 2020

Ontwikkelaar

Romero Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord