Beyond Good and Evil 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Video: Gameplay voor Beyond Good and Evil 2 getoond

Ubisoft had gisteren een livestream gepland staan voor Beyond Good and Evil 2. Daar toonden ze ons gameplay in een nieuwe video.

Heel veel nieuwe informatie geeft de gameplay video niet, maar het is genoeg om de harten van de fans sneller te laten kloppen. We wachten immers al 15 jaar! Geen zorgen, naast de video weet Ubisoft ons ook te beloven dat we meer van de game gaan zien op de E3. Nog even afwachten dus.

Beyond Good and Evil 2 moet ergens voordat we dood zijn verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Misschien horen we eindelijk een releasedatum op de E3 dit jaar.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?