Video: Gameplay trailer Prince of Persia: The Forgotten Sands

In mei zal Ubisoft weer met een nieuwe Prince of Persia komen, namelijk Prince of Persia: The Forgotten Sands. Tot nu toe hebben we echter nog niet veel van de game gezien, maar vandaag verscheen de officiële gameplay trailer van de game.

Deze trailer bevat naast nieuwe gameplay beelden ook een uitgebreide uitleg over de game. Zo zal de game zich afspelen tussen deel 1 en 2 uit de serie en zal dit deel weer de traditionele Prince of Persia-stijl opzoeken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?