Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
The Sinking City
  • ONTWIKKELAAR Frogwares
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 juni 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE

Video: Frogwares toont teaser The Sinking City

Frogwares heeft van horror-game The Sinking City een teaser uitgebracht. De game is geïnspireerd door de verhalen van oud schrijver H.P. Lovecraft. Hij is misschien nog wel het meest bekend van The Call of Cthulhu. Deze game speelt zich af in de jaren '20 en is een open wereld adventure-game.

Als privé detective ga jij op onderzoek uit hoe het komt dat de stad Oakmont letterlijk verdrinkt door mysterieuze en bovennatuurlijke vloedgolven. De game wordt meer uit de doeken gedaan op aanstaande E3. Het is nogal een freaky trailer wat te meer aantoont wat voor game we kunnen verwachten.

The Sinking City komt uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc maar een releasedatum is nog niet bekend.

BRON Gematsu

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  Hoop Een Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?