Forza Horizon 3

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 27 september 2016
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Forza Horizon 3 voegt Playseat Car Pack toe

Forza Horizon 3 voegt de DLC Playseat Car Pack toe aan de game. Vanaf vandaag is de Playseat Car Pack te downloaden voor Forza Horizon 3. De uitbreiding voegt zeven nieuwe auto's toe, waaronder een auto van de Aussie racelegende, Pete Brock's, namelijk de 1985 HDT VK Commodore Groep A.

Daarnaast bevat het pakket de 2016 Cadillac ATS-V, Aston Martin's nieuwe DB11, twee Honda-modellen en nog veel meer. Bekijk hieronder alle auto's van dichtbij.

De Playseat Car Pack is vanaf vandaag los verkrijgbaar of te downloaden als onderdeel van de Forza Horizon 3 Car Pass of als onderdeel van de Forza Horizon 3 Ultimate Edition.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?