Forza Horizon 3
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 september 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Forza Horizon 3 ontvangt Hot Wheels-uitbreiding

De racegame Forza Horizon 3 heeft de Hot Wheels-uitbreiding ontvangen. De content is nu te downloaden door bezitters van de Expansion Pass, en is ook los verkrijgbaar.

De Hot Wheels-uitbreiding bevat zes Australische eilanden, die nieuwe races en extreme stunts naar Forza Horizon 3 brengen. De eilanden zijn met elkaar verbonden door middel van Hot Wheels tracks. De uitbreiding bevat een nieuwe campagne met races, die uiteindelijk leiden tot de Grand Finale op het Hot Wheels Goliath circuit. Spelers kunnen het verder tegen elkaar opnemen op Hot Wheels tracks en in de nieuwe Playground Arena.

Forza Horizon 3 Hot Wheels is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en Windows 10.

BRON Persbericht Microsoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?