Video: Five Nights At Freddy's: Security Breach uitgesteld

Geplaatst:

De release van Five Nights At Freddy's: Security Breach is uitgesteld. Om de pijn wat te verzachten, komt de ontwikkelaar echter wel met een gratis game.

Five Nights At Freddy's: Security Breach is het nieuwste deel in de bekende indie-horrorserie Five Nights At Freddy's. De game moest aanvankelijk eind 2020 uitkomen, maar vanwege de coronapandemie werd deze releasedatum niet gehaald. De game werd helaas uitgesteld. Tijdens de PlayStation State of Play van afgelopen februari hebben we niet alleen gameplaybeelden van Five Nights At Freddy's: Security Breach mogen zien, maar werd tevens aangekondigd dat de release van de game gepland stond voor beginners dit jaar. Scott Cawthon, de bedenker van de serie, heeft echter via Reddit aangekondigd dat de game nogmaals wordt uitgesteld. Volgens Cawthon is het project inmiddels zo groot geworden, dat hij simpelweg meer tijd nodig heeft om het te maken zoals hij het voor ogen ziet. Om de community niet met lege handen naar huis te gaan en ze te bedanken voor hun geduld heeft Cawthon echter een gratis game voor ze beschikbaar gemaakt. Security Breach: Fury's Rage is een gratis Beat 'Em Up-game in de stijl van Streets of Rage.

Five Nights At Freddy's: Security Breach verschijnt eind 2021

Bron: Scott Cawthon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's: Security Breach

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

16 december 2021

Ontwikkelaar

Steel Wool Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord