Check al onze gamescom content hier!
Forza Horizon 3
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • RELEASEDATUM 27 september 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Final Fantasy XV's Regalia beschikbaar in Forza Horizon 3

Binnenkort komt Final Fantasy XV's Regalia beschikbaar in Forza Horizon 3. Deze crossover content is gratis voor bezitters van Forza Horizon 3. Deze luxueze limo is het vervoermiddel in Final Fantasy XV en kan je in Forza Horizon 3 vanaf 1 augustus statig mee cruisen.

Bezitters van de racegame krijgen deze auto gratis. Het leuke is dat ook de eigenaren van Final Fantasy XV de melding krijgen om de auto te downloaden, mocht je Forza Horizon 3 niet hebben. Of dit voldoende is om een geheel nieuwe game voor te kopen moet nog blijken, maar het gebaar is netjes.

De trailer laat de auto zien in al zijn Forza glorie. Er was al eerder een crossover met een film, namelijk Fast & Furious 6 voor Forza Horizon 2. De code voor de Regalia wordt vanaf 1 augustus aanstaande verspreid. Hiervoor moet je wel één van de twee spellen geinstalleerd hebben.

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?