Video: Final Fantasy XIV

Dat Final Fantasy een van de grootste reeksen ter wereld is, weet menig mens wel al. Dat er nog steeds aan gewerkt wordt ook. Square Enix werkt momenteel al aan de 13de (XIII) en 14de (XIV) game in de reeks. Die laatste heeft zojuist vanuit Tokyo een nieuwe trailer gekregen.

De laatste telg in de Final Fantasy reeks (XIV) gooit het over een andere boeg dan de meeste MMO's. Zo zal het geen traditioneel klasse-systeem hebben, in plaats daarvan zal het wapen en de items die je gebruikt invloed hebben op jouw klasse binnen het spel. Met andere woorden: het zal mogelijk zijn als speler om verschillende wegen te volgen. Kijk snel hieronder voor de laatste nieuwe trailer, vers uit Japan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?