Video: Final Fantasy XIV gaat online in nieuwe trailer

Tijdens E3 2009 werd Final Fantasy XIV gelijktijdig met Final Fantasy XIII laten zien. Het publiek werd gek. Sindsdien hadden we niet meer veel vernomen van deze nieuwe MMORPG.

Tijdens de E3 2010 kwam er weer nieuwe informatie naar buiten over Final Fantasy XIV inclusief een nieuwe trailer. Final Fantasy XIV verschijnt later dit jaar nog voor de pc en PlayStation 3. Square-Enix is nog aan het onderhandelen met Microsoft voor een mogelijke Xbox 360-versie, maar het ziet er niet naar uit dat Final Fantasy XIV naar de Xbox 360 komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?