FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Video: FIFA 22-gameplay toont HyperMotion-technologie

Het is zover: er zijn eindelijk gameplaybeelden van FIFA 22 onthuld. In de nieuwe beelden is te zien hoe de nieuwe HyperMotion-technologie de jaarlijkse voetbalgame gaat veranderen.

Voordat er veel bekend was over de 2022-uitvoering van FIFA, moesten fans het vooral met gelekte beelden doen. Het gelekte titelscherm van FIFA 22 was even het belangrijkste nieuws rondom de game. Twee weken geleden kwam eindelijk het verlossende woord vanuit EA. De game werd na maanden van speculatie en leaks officieel aangekondigd. Tevens werd de releasedatum van FIFA 22 bekendgemaakt. Nu is er weer wat informatie waar FIFA-fans hun tanden in kunnen zetten. In een YouTube-video van circa dertig minuten maakt EA meer bekend over de game. Er wordt in de video onder andere aandacht besteed aan de HyperMotion-technologie. Die technologie moet de animaties in de game natuurlijker later aanvoelen dan ooit tevoren. Helaas blijft de hoeveelheid daadwerkelijke gameplay in de video behoorlijk beperkt.

FIFA 22 verschijnt op 1 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc via Origin en Steam. De Nintendo Switch ontvangt alleen de Legacy Edition van de game.

BRON EA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?