Video: FIFA 22-gameplay toont HyperMotion-technologie

Geplaatst: 21 juli 2021 19:10

Het is zover: er zijn eindelijk gameplaybeelden van FIFA 22 onthuld. In de nieuwe beelden is te zien hoe de nieuwe HyperMotion-technologie de jaarlijkse voetbalgame gaat veranderen.

Voordat er veel bekend was over de 2022-uitvoering van FIFA, moesten fans het vooral met gelekte beelden doen. Het gelekte titelscherm van FIFA 22 was even het belangrijkste nieuws rondom de game. Twee weken geleden kwam eindelijk het verlossende woord vanuit EA. De game werd na maanden van speculatie en leaks officieel aangekondigd. Tevens werd de releasedatum van FIFA 22 bekendgemaakt. Nu is er weer wat informatie waar FIFA-fans hun tanden in kunnen zetten. In een YouTube-video van circa dertig minuten maakt EA meer bekend over de game. Er wordt in de video onder andere aandacht besteed aan de HyperMotion-technologie. Die technologie moet de animaties in de game natuurlijker later aanvoelen dan ooit tevoren. Helaas blijft de hoeveelheid daadwerkelijke gameplay in de video behoorlijk beperkt.

FIFA 22 verschijnt op 1 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc via Origin en Steam. De Nintendo Switch ontvangt alleen de Legacy Edition van de game.

Bron: EA
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord