FIFA 14
  • ONTWIKKELAAR EA Sports
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 september 2013
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Video: FIFA 14 - Doe aanstaande vrijdag mee!

Afgelopen vrijdag livestreamden we al Killzone: Shadow Fall vanaf de PlayStation 4. Deze vrijdag gaan we FIFA 14 livestreamen. Jij kan met ons meespelen vanaf je eigen PlayStation 4!

De livestream begint aanstaande vrijdag, 6 december, om 20:00 uur.

Om deel te nemen, dien je van te voren even een aantal dingen te doen in FIFA 14. De stappen 1 tot en met 7 kun je ook al ruim van tevoren doen, zodat dat vrijdag niet meer hoeft.

1. Start de game op.
2. Ga naar het tabje 'Spelen' en kies linksonder voor 'Profclubs'.
3. Indien je al bij een andere club zit, ga je naar het tabje 'Beheren' en kies je voor 'Club verlaten'.
4. Ga naar het tabje 'Club' en kies voor 'Sluit je aan bij een club'.
5. Druk bovenin op 'Aanpassen' en toets 'Gameliner' in bij de naam. De rest van de instellingen hoef je niet aan te passen. Vervolgens moet je onderin op 'Zoekopdracht uitvoeren' drukken.
6. Druk nu bij de resultaten op 'Gameliner'.
7. Kies voor 'Transferverzoek' en accepteer de melding. Je zit nu in de Gameliner-club!
8. Om mee te doen aan een game, moet je naar het tabje 'Club' gaan en kiezen voor 'Wedstrijd spelen'.
9. Je komt nu in de wedstrijdlobby terecht. Mochten we al bezig zijn met een potje, dan zal je hier even moeten wachten totdat de game is afgelopen. Hierna kan je een positie voor je speler kiezen en ben je samen met ons aan het gamen!

We zien jullie aanstaande vrijdag op het digitale voetbalveld. Vergeet niet van te voren nog even te rekken en te strekken!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?