Far Cry 5
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Montreal
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 maart 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Video: Far Cry 5 trailer focust zich op pc-versie

Far Cry 5 ligt nu in de winkels voor de pc en consoles. De pc-versie heeft van Ubisoft een nieuwe trailer ontvangen en deze focust zich op grafische extra's die deze versie met zich meebrengt. De trailer wordt van commentaar voorzien door Larry Parker, die zeer enthousiast is.

Bekijk hieronder de pc-trailer van Far Cry 5:

Far Cry 5 is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?