Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Video: Far Cry 5: Hours of Darkness ontvangt launchtrailer

Far Cry 5: Hours of Darkness ontvangt launchtrailer en neemt je mee van Hope County naar Vietnam. Dit is Ubisofts eerste DLC voor de in maart uitgebrachte Far Cry 5.

In Hours of Darkness ga je terug in de tijd en treedt je in de voetsporen van Hope County's Wendell 'Red' Redler die zijn maten moet redden uit de handen van de Vietcong. Om je vrienden te redden moet je zoveel mogelijk gebruikmaken van je stealth vaardigheden, tenzij je de vijand vernietigt met napalm bombardementen. Hours of Darkness is onderdeel van de Far Cry 5 Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar en tevens speelbaar in coöp. Lees hier wat Patrick van Hours of Darkness vindt en bekijk de launchtrailer hieronder.

Far Cry 5 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?