Video: Fantasy Earth Zero eindelijk in het Westen

Square Enix en NHN Corporation hebben samen de MMORPG Fantasy Earth Zero ontwikkeld. Deze game kwam in 2006 al in Japan uit en nu, vier jaar later, mogen wij in het westen er ook eindelijk van genieten. Wanneer de release precies plaatsvindt, is echter nog onbekend, maar wij als Gameliner willen jullie deze trailer natuurlijk niet onthouden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?