Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
  • ONTWIKKELAAR Junction Point Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 november 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation Vita
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Video: Epic Mickey 2 - PS Vita launchtrailer

Epic Mickey 2: The Power of Two ligt nu in de winkels voor de PlayStation Vita en daarom heeft Disney Interactive Studios de launchtrailer van de platformgame uitgebracht.

Epic Mickey 2: The Power of Two is naar de PS Vita overgezet door Disney Interactive aangezien de oorspronkelijke ontwikkelaar Junction Point niet meer bestaat. In de game gaat Mickey terug naar Wasteland, een wereld vol met vergeten Disney-karakters. In dit tweede deel kun je ook met de konijn Oswald spelen, die ook in het eerste deel zat, alleen toen niet speelbaar was.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?