Fortnite

  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Video: Epic Games rolt een flinke update uit voor Fortnite

Fortnite is nog steeds bezig met het veroveren van de wereld, maar dat betekent niet dat de game perfect is. Epic Games weet dat en rolde er een fikse update uit voor de game.

Het gaat om update v3.5. Op de website van Epic Games is de volledige lijst te bekijken en deze bevat met name kleine dingen. Bug fixes hier en daar en enkele kleine toevoegingen. Toch kunnen we ook enkele grote toevoeginging tot deze update rekenen. Een van deze toevoegingen is het mogelijk maken van Replays. Replays biedt spelers de mogelijkheid om alles op te nemen en een video daarvan te sharen. Kun je jouw overwinning met de hele wereld delen. Ook zit er een nieuw item bij, de PORT-A-FORT. Die kun je in de video hieronder bekijken.

De update is op dit moment binnen te hengelen voor de titel.

BRON Epic Games

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?