Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Nintendo Wii U, PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Engelse gameplay onthuld van Dragon Quest XI

Fans kijken reikhalzend uit naar de release van Dragon Quest XI. We moeten er nog enkele maanden op wachten, maar Square Enix bracht vast nieuwe gameplay om onze dag weer goed te maken.

Het gaat om een video van maar liefst 15 minuten en we zien de helden het opnemen tegen een gigantische octopus. Het is een tough guy en gaat natuurlijk niet in een keer neer, daar is heel wat meer voor nodig. Je bekijkt het zelf in de onderstaande video.

Dragon Quest XI verschijnt op 4 september voor de pc en PlayStation 4.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?