Video: Electronic Arts toont beelden nieuwe generatie Frostbite Engine

Geplaatst:

De Frostbite Engine van EA's DICE wordt gebruikt voor veel games die we vandaag de dag kennen. Electronic Arts toont nu beelden van de nieuwe generatie Frostbite Engine en die liegen er niet om.

Games als Anthem, Battlefield V, Fifa 19 en Star Wars: Battlefront 2 draaien allemaal op de 3.0-versie van de Frostbite Engine van EA. Deze games zien er vandaag de dag zeer goed uit en als we de nieuwe video van EA mogen geloven, gaat dat in de toekomst alleen nog maar beter worden. De volgende iteratie van de Frostbite Engine is in ontwikkeling en we kunnen alvast een glimp opvangen van de mogelijkheden in de nieuwe engine. In de korte video die EA onlangs online heeft gezet, kunnen we zien hoe haar gerenderd wordt in de nieuwe Frostbite Engine. We kunnen zien dat het haar ontzettend gedetailleerd wordt weergegeven waarbij je zelfs elke individuele haarlok kunt zien. Het haar beweegt soepel heen en weer en laat de verschillende kleurtonen van het haar zien met dynamische lichtinval.

Als deze beelden van de nieuwe Frostbite Engine een indicatie zijn van de graphics die we kunnen verwachten voor next-gen games, dan belooft dit alvast veel goeds.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord