SimCity

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 7 maart 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video: Electronic Arts kondigt tweede gesloten SimCity-bèta aan

De release van SimCity komt steeds dichterbij. Onlangs kwam Electronic Arts met een gesloten bèta van SimCity, zojuist heeft de uitgever een tweede aangekondigd middels een persbericht.

Je kunt je aanmelden voor de SimCity-bèta tot 11 februari aanstaande. De tweede bèta zal plaatsvinden op 16 februari om 15:00 uur en duurt tot 17 februari 15:00 uur. Het gaat om dezelfde uurtje-gameplay als vorige maand, alleen dan verbeterd.

Daarnaast heeft Maxis, de ontwikkelaar van deze game, een nieuwe trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bewonderen. In de trailer wordt de Limited Edition van de game uit de doeken gedaan.

SimCity moet 5 maart uitkomen, exclusief voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?