Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 22 december 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Eerste trailer Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Battlefield: Bad Company 2 is nu al bijna een jaar uit, maar wordt nog steeds veel gespeeld. Binnenkort verschijnt er nieuwe extra content voor de game.

Deze extra content speelt zich compleet af in Vietnam. Maps, wapens en voertuigen zullen helemaal aangepast worden. Electronic Arts beloofde tijdens de Tokyo Games Show een trailer te laten zien van de Vietnam-DLC. Dat heeft de uitgever gedaan. Check de beelden hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?