Assassin's Creed: Rogue

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 13 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video: Eerste trailer Assassin's Creed: Rogue gelekt

Er gaan al een tijd geruchten dat er naast Assassin's Creed Unity ook een Assassin's Creed-game voor de vorige generatie consoles zal verschijnen met de subtitel Rogue. Nu is er een trailer van Assassin's Creed: Rogue gelekt en deze is hieronder te bekijken.

Volgens de trailer zal Assassin's Creed: Rogue vanaf 11 november in de winkels liggen voor de Xbox 360, alhoewel eerdere geruchten melden dat de game ook voor de PlayStation 3 en pc zal verschijnen. Mocht Assassin's Creed: Rogue inderdaad echt blijken te zijn dan zal Ubisoft deze tijdens de gamescom onthullen, waarschijnlijk samen met deze trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?