Video: Eerste teaser World of Tanks

Wargaming.net, een uitgever en ontwikkelaar van strategie spellen, heeft vandaag haar nieuwe game World of Tanks aangekondigd. In deze MMO actie game kunnen spelers in meer dan 150 historische pantservoertuigen van voor de Tweede Wereldoorlog tot aan de Koreaanse oorlog plaatsnemen en samen met 30 andere spelers elkaar aan stukken schieten in historische missies.

Wanneer de game zal uitkomen is nog niet duidelijk, maar deze komt wel exclusief voor op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?