Video: Eerste teaser Call of Duty: Black Ops een feit

Gisteren, op Koninginnedag, kon je al lezen dat er vandaag een trailer van de nieuwe Call of Duty van ontwikkelaar Treyarch zou verschijnen via GameTrailers.

Uiteraard heeft de bekende site zijn woord gehouden, zodat je vanaf vandaag kunt genieten van de eerste beelden van de nieuwe game in de franchise, die de ondertitel 'Black Ops' mee krijgt. Zoals het gaat met een teaser krijgen we alleen nog maar vage en snel op elkaar volgende beelden, maar het ziet er alvast aardig tof uit. Call of Duty: Black Ops komt dit jaar op 9 november uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?