Video: Eerste Phantasy Star Portable 2 beelden

Momenteel is Alfa Systems druk bezig met de game Phantasy Star Portable 2. De game krijgt namelijk naast een singleplayer mode ook een uitgebreide multiplayer mode, waarbij we online kunnen gaan gamen.

Om de game te kunnen spelen moeten we echter nog een aantal maanden wachten, misschien zelfs een jaar. De game komt namelijk ergens in 2010 uit. Daarin tegen kunnen we wel alvast genieten van de eerste beelden van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?