One Piece Grand Cruise
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Video: Eerste gameplaytrailer voor One Piece Grand Cruise uitgebracht

Vandaag heeft Bandai Namco Entertainment de eerste gameplaytrailer voor One Piece Grand Cruise uitgebracht. Deze game komt alleen uit op de PlayStation VR en laat je Luffy's wereld op een andere manier ervaren.

In de trailer zie je de interactie met de vaste crew van Luffy, een gevecht tegen een ander schip, het verdedigen van je schip tegen een Kraken en een duel met Don Quixote Doflamingo, één van de vele vijanden uit de One Piece serie. Bekijk de trailer hier.

De game komt in 2018 uit in Japan, maar er is nog geen releasedatum bekendgemaakt. Ook is nog niet duidelijk of de game onze kant opkomt, maar meestal zorgt Bandai Namco goed voor zijn fans.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?