Persona 5: Dancing in Starlight
  • ONTWIKKELAAR Atlus
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 december 2018
  • PLATFORMEN PlayStation Vita, PlayStation 4
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Video: Eerste Engelse gameplay video voor Persona dansgames getoond

Begin 2019 kunnen we maar liefst van 2 dansgames gericht op de Persona-franchise genieten, namelijk Persona 5: Dancing in Starlight en Persona 3 Dancing in Moonlight Shine. Atlus is aanwezig op de E3 en daar wist het Engelse gameplay te tonen gericht op de games.

We hebben al diverse beelden mogen aanschouwen van de games, maar deze waren allen in het Japans. Mensen die de games liever in het Engels spelen kunnen dan ook hun hart ophalen met de gameplay die in onderstaande video getoond wordt.

Zowel Persona 5: Dancing in Starlight als Persona 3 Dancing in Moonlight Shine komen begin 2019 naar de PlayStation 4 en PS Vita.

BRON Atlus

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?