DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Eerste beelden van DiRT 3

Hoewel Colin McRae een aantal jaar terug is overleden, blijft Codemasters DiRT-games maken. DiRT 2 was al erg goed. Nu doet Codemasters daar een schepje bovenop met DiRT 3.

Vandaag is de debuuttrailer verschenen van DiRT 3. De game staat gepland voor een release in 2011. Platforms zijn nog niet bekend, maar wij denken PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?