Video: Eerste beelden Sonic the Hedgehog 4

Met Sonic the Hedgehog 4 keert de blauwe egel terug naar de tweedimensionale wereld, die alle kenmerken zal bevatten die de originele Sonic zo leuk maakte. Gisteren werd echter bekendgemaakt dat de game pas eind dit jaar zal gaan verschijnen in plaats van 16 juni.

Daarnaast maakte SEGA gisteren bekend dat de game niet alleen zal verschijnen voor Xbox Live, PlayStation Network en WiiWare. Sonic the Hedgehog 4 zal namelijk ook in de App Store gaan verschijnen.

Om een voorproefje te geven van de gameplay van de game kwam SEGA vandaag weer met iets nieuws, namelijk de First Look trailer van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?